Muusamentori Tampere

Kuunteleva ja kannustava vierellä kulkija, joka motivoituu haasteita ja tavoitteita kohti menemisestä

Mä oon Teemu 40 vuotta, Ylöjärveltä ja olen yrittäjä. Olen toiminut opettajana eri organisaatioissa ja nyt viimeiset 4 vuotta sitten yrittäjänä. 

ARVOT & näkemykset

Mikä motivoi sinua päivittäin, työssä tai elämässä?

No. Se on ehkä vähän kliseinen, mutta kyllä se, että tiettyjä haasteita ja tavoitteita kaipaan koko aika, ja se varmaan ohjelmoi mun toimintaa myös yrittäjänä ja työelämässä. Kun koko ajan tulee uusia tavoitteita, taikka sitten haasteita kohti menee, niin se auttaa kyllä jaksamaan ja motivoimaan. Jos tekisin vaan mun mielestä tasapaksua juttua, niin todennäköisesti se ei motivoisi mua tarpeeksi pitkälle. 

Mikä on tärkein asia, jonka olet oppinut työn kautta?

Kyllä mulle työ on opettanut sen, että se on nimenomaan paljon muutakin kuin vaan työtä. Elikkä se, että työ vähän ottaa välillä, mutta sitten se myös antaa paljon, ja se, että kun siihen suhtautuu avarakatseisesti, niin se vie kyllä elämässä eteenpäin. Että mä tykkään tehdä töitä. 

Jotain ihan muuta

Lempiväri?

Jos puhutaan autoista se on musta, mutta muuten mä tykkään kyllä väreistä, että sitten varmaan keltainen. 

Paras viikonpäivä ja miksi?

Kyllä se on ehdottomasti perjantai. Siinä on se tunne, että jotain on saanut aikaiseksi viikon aikana ja sitten on kuitenkin viikonloppu edessä. Tykkään perjantaista. 

Paras kirja, jonka olet lukenut viime aikoina?

Joo, mä luen paljon kirjoja ja ne pääosin painottuu todellisuuspohjaisiin ja elämänkertoihin. Siitä on vähän nyt aikaa ja kirja on julkaistu jo joitain vuosia sitten: Vesa-Matti Loirista Vesku-kirja tai olikohan Loiri-nimellä siinä kannessa? Se oli hyvin kirjoitettu kirja ja Vesa-Matti Loiri on mua kiehtonut siinä mielessä, että siinä on ihminen, joka on tosi paljon tehnyt asioita elämänsä aikana ja saanut paljon aikaiseksi, monilahjakkuus, niin mä tykkäsin siitä kirjasta. 

Yllättävin asia, jonka ihmiset oppivat sinusta, kun he tutustuvat sinuun paremmin?

Se voi olla se, mitä mä itsekin välillä tuskailen, ja ehkä läheisetkin tuskailee, että kuinka monessa asiassa pitää olla mukana ja mitä kaikkea voikaan tehdä, niin se on varmaan semmoinen, mikä voi tulla yllätyksenä. Toivon mukaan positiivisena. 

Kertaus & MUUSAMENTORIUS

Miksi haluat muusamentoriksi?

No, kyllä mä haluan jakaa sitä tietynlaista intoa ja tarmokkuutta, mitä mulla itsellä on työtä, elämää ja uusia asioita kohtaan, niin toivon mukaan sen pystyy johonkin toiseenkin ihmiseen sitten tartuttamaan. 

Kuvaile kolmella sanalla millainen muusamentori olisit?

Kyllä mä oon muusamentorina semmoinen, että mä kuuntelen, kannustan ja kuljen vierellä. Nimenomaan kuljen vierellä, että en kulje siellä edessä näyttämässä, miten pitää tehdä, taikka takana, että tönin vauhtia, että mieluummin siinä vierellä. Kolme K:ta. 

MUUSA-hankkeen logo.
MUUSA-hankkeen logo.
MUUSA-hankkeen logo.
Tampereen muusamentorit

Löydä oma muusamentorisi ja hae mentorointiryhmiin 31.10.2024 mennessä!